perjantai 16. syyskuuta 2011

Myrskyn takana vol 1

Viimeinkin! Myrskyn tekijät saavat kasvot. Tähän asti olemme olleet vain kolme epämääräistä tyttöä ja Haaga-Helian opiskelijaa, jotka tekevät kummallista projketia. Nyt kaikki muuttuu, sillä on aika esitellä oikeasti meidät tekijät.

Koska olen päätoimittaja ja tämän projektin alkuperäinen "keksijä" näen hyväksyttäväksi aloittaa lyhyen tutustumiskierroksen.

Kuva on muuten Floridasta.


Hei vaan kaikki. Olen Viivu, 23-vuotias työnarkomaani ja Myrskyn päätoimittaja Helsingistä.

Nyt seis! Jospa kertoisin jotain hohdokkaampaa. Olen Kotkan (juu se sama paikka, josta Teemu Pukki on kotoisin) apeassa ja ahdasmielisessä ympäristössä kasvanut toimittajan alku, joka päätti 10 vuotta sitten ryhtyä toimittajaksi. Näihin töihin pääsin sisälle ensimmäisen kerran jo reilu kuusi vuotta sitten. Sen jälkeen tämä työ onkin vienyt enemmän tai vähemmän mukanaan.

Katso nyt! Kännykkä on tärkeä. Sillä voi ottaa kuvan ensi viikon aikataulusta.
Pakkomielteitäni ovat urheilu ja suklaa. Tykkään lukea, roikkua netissä ja katsella hölmöjä suomalaisia telkkarisarjoja. Ilman kännykkää ja kalenteria en edes pärjää, sillä kontrolloin elämääni järjestämällä itselleni kamalasti tekemistä.

Kirjoittaminen on intohimoni ja toivoisin voivani kehittyä siinä koko elämäni. En halua olla todellakaan näin tylsä. Haluaisin asua Floridassa, liian pitkä tauko ilman sushia saa minut hulluksi ja lempijuomani on Nasu (Juuri se vaaleanpunainen ällötys, josta kukaan ei Kotkan ulkopuolella ole kuullutkaan - melkein kuin Villevallaton, mutta päärynälikööri onkin vaihtunut vadelmaksi). Ennen pystyin juomaan niitä vartissa neljä. Enää en, sillä olen liian vanha.

Puuh. Pitkällisen jaarittelun jälkeen asiaan! Myrskyyn! Huippuprojekti, joka tekee minut toisinaan hulluksi. Silti tämä reissu on kannattanut tehdä. Sanokaa minun sanoneen.

Luovutan viestikapulan Pille. Loistavalle yhteistyökumppanille, jolla on jatkuvasti monta rautaa tulessa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti