sunnuntai 4. syyskuuta 2011

Myrskyn ytimessä

Täällä on nyt niin pitkään paaruttu siitä kuuluisasta "maailman parhaasta opinnäytetyöstä", että moni on varmaan ruvennut jo epäilemään sellaisen syntymistä. Tämä projekti, kun on ollut hengissä jo viime tammikuusta.

Teidän kaikkien ihmetykseksi ja yllätykseksi voimme nyt todeta kaiken olevan paremmin kuin hyvin. Järkytyskö? Ehkäpä. Juttujen kirjoitus on vauhdissa ja taittopöydän ääreen päästään kuukauden kuluessa. Eri asia sitten on, miten sillä saralla sujuu. Tämä tyttökolmikko kuitenkin aikoo näyttää InDesignille pitkää nenää.

Niin ja sitten niihin juttuihin. Kaikkihan haluavat varmasti maistiaisia näistä tekeillä olevista mestariteoksista. Aivan kaikkea emme voi paljastaa, mutta luvassa on uskomattoman mielenkiintoisia lukukokemuksia arjesta ja ihmisistä sekä vastauksia mieltä askarruttaviin kysymyksiin ja tietysti superhienoja valokuvia (eihän meiltä muuta voi odottaakaan).

Mielenkiintoiset tarinat taas kertovat niistä arjen pienistä ihmeistä kuten kuuluisuudesta, kauneudesta, matkakuumeesta, rahasta ja menestyksestä.

Kahdeksan viikon kulutta räjähtää, kun 31.10 vietetään Myrskyn julkkareita. Ette malta odottaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti