tiistai 20. syyskuuta 2011

Myrskyn takana, osa 2

Viivu heitti ilmaan haasteen esittäytyä, joten minulla ei liene vaihtoehtoja.

Moikka, olen Pi (kyllä, se on nimi, meitä on syntynyt viimeisen sadan vuoden aikana jopa 71 kappaletta!), Myrskyn virallinen AD, eli karkeasti jaoteltuna vastaan visuaalisista asioista. Ikäni (26 vuotta) puolesta olen muiden Myrskyn tekijöiden mielestä kalkkis, mutta ilmeisesti kuitenkin tarpeeksi nuorekas osallistumaan toimintaan.

Rakkaimmat työvälineet

Asun Helsingissä, vaikka miellän itseni edelleen hieman sipoolaiseksi. Toimittajaksi päätin ryhtyä, koska edellinen opiskelemani ammatti, kuva-artesaani (suomennettuna vapaa taiteilija), ei varsinaisesti ole kovin suurta huutoa työmarkkinoilla. Toimittajien työllistymisestä toki voidaan sitten olla ihan omaa mieltä - tähän mennessä näkemäni edut kallistuvat silti enemmän toimittajan suuntaan.

Toisin kuin Viivua, Myrsky ei ole vielä ehtinyt tehdä minua hulluksi. Kotonani majailevat pian kolmivuotias karvainen lapsi sekä varsinkin karvattomampi vauvani, 1v 3kk, pitävät minut nimittäin melko työllistettyinä ilmankin.

Pikkuapulaiset töissä
Jäljelle jäävän vapaa-aikani vietän keskittyen lähinnä valokuvaamiseen ja lukemiseen. Entisessä elämässäni (lue: muutaman vuoden takaisessa) olen matkustellut käytännössä maailman ympäri - josta johtuen tunnen edelleen jatkuvaa kaukokaipuuta Yhdysvaltain länsirannikolle.
Olisin mielelläni vegaani, jos graavilohi, maitosuklaa ja briejuusto olisivat edes hieman pahemman makuisia - ja jos mieheni ei olisi jopa toisinaan ärsyttävän innostunut ja hyvä kokki.

Suutarin lapsella ei ole kenkiä, eikä valokuvaajalla juuri tämän parempia kuvia itsestään.

Näistä ja myös hieman mielenkiintoisemmista asioista kertoo pian Myrsky, joka ilmestyy jo - hui - reilun kuukauden kuluttua. Toimitussihteerimme, kielioppinero Elina saa tarinoida seuraavaksi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti